vacatures

Over Kanjers! Uitzendbureau

Wij zijn wij!

Graag willen wij ons voorstellen als professioneel en flexibel uitzendbureau met gediplomeerde, ervaren en ambitieuze medewerkers in de personeelsbemiddeling. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van de geschikte kandidaat voor een specifieke vacature met een gedetailleerd profiel of een zogenaamde 'piek'.

Dit is mogelijk door onze marktkennis, deskundigheid en overtuiging. Wij maken gebruik van diverse wervingskanalen en beschikken over een ruim en goed personeelsbestand. Kanjers! uitzendbureau heeft klantvriendelijke tarieven en voorwaarden; bij uitzending is een korte overname termijn mogelijk en bij werving & selectie hanteren wij een overeen te komen vast bedrag.

We hebben een volkomen transparante en eerlijke manier van werken, bovendien met een hoge handelingssnelheid. Kanjers! uitzendbureau is een betrouwbare partner. Wij zijn een gecertificeerd bureau (NEN 4400-1) en daarnaast in het bezit van een G rekening zodat u als opdrachtgever vertrouwd kunt inlenen.

Volg ons ook eens op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwe vacatures en informatie omtrent Kanjers! Uitzendbureau.

Facebook:

https://www.facebook.com/kanjersuitzendbureau/

Linkedin:

https://www.linkedin.com/company/2715630

Twitter:

https://twitter.com/Kanjers4work